NPA energetske masaže

energetske masaže, unapredjenje zdravlja, relaksacija

Iako savremena nauka još uvek  pokušava da shvati zašto i kako masaža deluje, ova terapija je jasno pokazala da ima pozitivan uticaj na fizičko, emocionalno i mentalno zdravlje osobe. 

Terapeutska masaža ne samo da olakšava bolove i tenziju mekih tkiva, već može smanjiti glavobolje, migrene, podstaći imunološki sistem i ublažiti percepciju bolova kod raznih teških oboljenja.

NPA program energetskih masaža, predstavlja moćnu fuziju reiki metode, ajurvede i zapadnih masažnih tehnika, sa ciljem da vreme provedeno na masažnom stolu bude maksimalno iskorišćeno.

NPA masažni program istovremeno deluje na fizičko, energetsko i mentalno stanje klijenta.

NPA tehnikama otklanjaju se spazmi mekih tkiva i telo se opušta, stimuliše se krvotok i protok limfe, čime se postiže detoksifikacija organizma i podstiče bolji rad imunog sistema. Otkljanjaju se energetske blokade u telu i energija ponovo nesmetano cirkuliše istim. Usaglašavaju se moždani talas,i što dovodi do potpunog opuštanja i smanjenja hroničnog stresa. 

Pozitivni efekti terapeutske masaže se poboljšavaju korišćenjem eteričnih ulja koja imaju restorativne osobine za telo, um i duh. NPA isključivo koristi 100% prirodna, visoko kvalitetna ulja biljnog porekla, koja zaslužuju naše poštovanje zbog njihovog uticaja na balansiranje naše psihe.

Glavni motor promena leži u vama! Stoga, učinite prvi korak i kontaktirajte nas     

NPA DORN metod spinal & joint adjusment

dorn metod, neinvazivna metoda, rešavanje problema sa zglobovim i kičmom

Metoda Dorn je veoma sigurna i nežna, manuelna terapija koja ispravlja poremećaje kičmenog stuba i zglobova.


Ova metoda je sigurna, jer ne uključuje invazivne pokrete kojim se vrši manipulacija problematičnih mesta.

Sam proces je vrlo prijatan za klijenta, a uspešno deluje na uklanjanje bolova u kičmi i zglobovima.
 

Dorn metoda jednostavno radi korišćenjem dinamičkih kretanja klijenta u obliku njihanja nogu, ruku i okretanjem vrata sa jedne na drugu stranu. Ovaj pokret opušta i "odvlači" mišiće i ligamente, omogućavajući da se zglobovi lako vrate u njihovu prirodnu poziciju.

Dorn uključuje timski rad između terapeuta i klijenta. Kod standardne manipulacije, mišići i ligamenti često trpe veliki stres, zbog čega učestale terapije nisu preporučljive, što kod tehnike Dorn-a nije slučaj. Ona se može praktikovati mnogo češće.

 

Dorn metoda se može koristiti preventivno i pruža dugoročne prednosti.

Glavni motor promena leži u vama stoga učinite prvi korak i kontaktirajte nas 

NPA energo anticelulit masaža

anticelulit masža, bez bolova, prijatna i relaksirajuća, pobolšan učinak

Anti-celulitna masaža stimuliše duboke slojeve kože i mišića, podstičući protok krvi koja obezbeđuje kiseonik i hranljive sastojke neophodne za poboljšanje stanja kože, kao i pomoć limfnom sistemu pri uklanjanju toksina i viška tečnosti. Prava tehnika masaže će razbiti masne ćelije koje se stvaraju ispod kože i uništavaju vezivno tkivo.

NPA energo anticelulit masaža razlikuje se od tretmana sličnog tipa u subjektivom osećaju klijenta po pitanju prijatnosti.

Bol prilikom tretiranja delova zahvaćenih celulitom skoro da ne postoji, a efikasnost masaže je pojačana dodatnim energo efektom.

Opustite se uz anticelulit masažu. Zar to ne zvuči čarobno :)

Glavni motor promena leži u vama! Stoga, učinite prvi korak i kontaktirajte  nas